Utolsó kommentek

Magánvélemény

mindenről, amit látok, hallok, ami eszembe jut, ami tettszik, ami nem...

Mellesleg

2007.02.03. 22:56 | Baller | Szólj hozzá!

Címkék: politika demokrácia kossuth tér

Mellesleg mi a fasznak az a kurva kordon???
Műveleti terület. Mit művelnek ott? Lófaszt. A főnöknek nem tettszik, hogy amikor bemegy a parlamentbe "dolgozni" hallja a hőzöngő népet. Kinek tettszene, ha állandóan azt hallaná, hogy egy balfasz és takaródjon? Senkinek. Csak hát nem mindenkinek vannak olyan kapcsolatai, mint egy miniszterelnöknek. Nem mindenkinek haverja, főleg nem beosztottja a rendőrfőkapitány. Csak minek hazudni mán megen? Nem volt elég a választásokra? Mondjuk mán ki,

"NEM TETTSZIK, HOGY HALLANOM KELL AHOGY VISSZAPOFÁZTOK KIS KÖCSÖGÖK".

Oszt jó napot.
Azt nem mondom, hogy megértjük, de mégiscsak tisztább. A zamerikai kollega is megtíltotta, hogy a tüntetők a közelében hőzöngjenek. Szóval történt már ilyen a világban.
Ha azt kommunikáljuk, hogy öszinték vagyunk, meg minden, akkor viselkedjünk is már úgy.
Tudom-tudom. Nehéz kilépni a kommunizmusi, meg KISZ-es szokásokból, nade könyörgöm. Változott a rendszer. Van ellenfél, spirituális vezetővel, meg a nép sem olyan bátortalan már! Ébresztő!!!!
Kéne valami értelmeset is lépni végre. Mert ha sokáig szarakodtok még a végén túl késő lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://vlemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9133391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása