Utolsó kommentek

Magánvélemény

mindenről, amit látok, hallok, ami eszembe jut, ami tettszik, ami nem...

Bólogató majmok

2006.11.29. 11:00 | Baller | Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp demokrácia képviselő

Pénzbüntetéssel sújtják azokat az MSZP-s képviselőket, akik a párt véleményével szemben szavaztak az ellenzék által benyújtott nyugdíj törvény módosítási javaslat kapcsán. Hát ez röhej. Inkább kapjanak jutalmat, hogy végre valaki gondolkodik. A pártok megtiltják a képviselőknek, hogy gondolkodjnak egy cseppet. Ennek a képviselős dolognak kezd semmi értelme sem lenni. Ha én veszem a fáradságot, elmegyek szavazni egy képviselőre, akkor elvárom, hogy az ÉN érdekeimet képviselje. Ne a pártjáét, az ENYÉMET. ÉN adtam rá a szavazatomat, volt valami közöm hozzá, hogy megválasszák. Legyen már abban a kurva parlamentben demokrácia. Ahhoz meg tartózzon már hozzá a gondolkodás. Ne azért pazaroljunk már rengeteg pénzt 4 évente, hogy néhány majom bekerüljön, mint „képviselő” aztán meg gondolkodás nélkül azt csinálja amit valamelyik fejes mond.  

GON-DOL-KOD-JUNK.

 Mérlegeljük azt, hogy amiről szavazni kell az jó, vagy nem. Ne pedig az számítson, hogy mit mond nagyszerű vezérünk. Mert bármilyen szép is, meg okos is, meg elcsavarta fejünket annyira, hogy már mást nem is látunk, azért még néha előjöhetne saját énünk, lehetnénk más véleményen könyörgöm.

Ennyi erővel majmok is ülhetnének a parlamentben.

Bár majmok talán mégsem, mert azokat drága lenne beszerezni. De mondjuk kutyák igen. Meg macskák. Szépen be lehetne őket tanítani, hogy mikor melyik gombot kell nyomni. Csak kaját kéne nekik adni, aztán kész is van. Meg néha megsimogatni őket. Okos kutya, ügyes cica…

Biztos olcsóbban jönne ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://vlemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3819924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása