Utolsó kommentek

Magánvélemény

mindenről, amit látok, hallok, ami eszembe jut, ami tettszik, ami nem...

Gyermeki játékok

2007.02.03. 22:33 | Baller | Szólj hozzá!

Címkék: politika demokrácia kossuth tér

Megy a játék a Kossuth téren. Csiki-csuki. Kikergetem a népet, visszamegy a nép. Aztán megen kergetetk, megen vissza. Kis edzés. Bizonyára az ősszel mindkét oldal számára kiderült a felkészületlenség.Úgyhogy valszeg ez a bemelegítés a tavaszra. Mert azt mondják, tavasszal nagy buli lesz fent Pesten. Kell arra barátságos meccseket vívni. A magyar focisták is szoktak ilyet csinálni. Egy kis ismerkedő fesztivál. Megismeri egymást a rendőr, meg a tüntető, hogy néz ki a másik, hogyan viselkedik, begyakorolják mikor kell futni, állni, egymásnak szegülni, visszavonulni..., hogy mikor már majd tétre megy  a  meccs, akkor  a legynagyobb edzettséggel tudjanak egymásnak nekiszegülni.
A tv-sek is begyakorolhatják a dolgot, hogy mikor mit kell felvenni, hogyan kell közvetíteni, hova kell állni, hogy jól be lehessen látni az utcákat, fel lehet készülni esetleges tüntetőkhöz szóló gyorskérdésekkel, be lehet gyakorolni a megfelelő hangsúlyt, a szavakat, hogy tavasszal majd egy jó kis forradalmat lázongást le lehessen közvetíteni.
persze közben a "pártok?" is begyakorolhatják, hogy mit kell majd nyilatkozni. Szépen figyelni lehet mit szól a nép a nyilatkozatokhoz, hogy majd tavasszal minden jól menjen.

Vajon a kizárólagos közvetítési jogokat árulják már?

A bejegyzés trackback címe:

https://vlemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6033389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása